(Gratis) advies aan huis

Hoe werkt advies aan huis?
Wilt u graag thuis met iemand praten hoe u uw eigen woning kunt verduurzamen? Wij bieden het gratis adviesgesprek en een maatwerkadvies aan.

Bij het gratis adviesgesprek krijgt u in korte tijd een beeld welke energiezuinige maatregelen u het beste kunt nemen in uw woning. Het is dus een globaal en vrijblijvend advies. Heeft u weinig tot geen energiemaatregelen genomen in uw woning? Dan is een gratis adviesgesprek een goede optie. De adviseur neemt de hele woning op en zal ook vragen naar uw wensen. Na het gesprek is duidelijk welke maatregelen u het beste kunt nemen en in welke volgorde. Op deze manier voorkomt u extra kosten in de toekomst. U krijgt na het gesprek een kort onafhankelijk adviesrapport. De adviseur brengt u, als u dat wilt, in contact met aan Energiesprong deelnemende bedrijven. Als u met deze bedrijven verder gaat, dan helpt de adviseur u zelfs met het aanvragen van subsidies.

Een maatwerkadvies gaat verder. Deze adviezen worden uitgevoerd door gecertificeerde adviseurs. Een maatwerkadvies kost ongeveer € 275,-. U krijgt dan een uitgebreid rapport met de staat van het huis en welke maatregelen u het beste kunt nemen om uw energieverbruik terug te dringen. In het maatwerkadvies staat ook welk label uw woning heeft. Dit advies kunt u daarom ook gebruiken als u uw woning wilt verkopen.

Welke vorm van advies het beste bij u past hangt er helemaal vanaf wat u zelf wilt. Als u zich wilt oriënteren of enkele stappen wilt nemen dan kunt u met een gratis adviesgesprek prima uit de voeten. Wilt u veel investeren en in een keer uw woning energieneutraal maken dan kunt u het beste een maatwerkadvies aanvragen.  

 

Agenda

We organiseren dit winterseizoen nog één informatieavond, dus grijp je kans! De inloop is vanaf 19:30 uur en om 20:00 uur starten we. De avond duurt tot 21:00 uur.

 

woensdag 7 maart 2018
Lokaal 55 in Sneek

 

Actueel

Geen feed gevonden

Heeft u vragen?

Wilt u meer informatie over Energiesprong Súdwest-Fryslân, neem dan contact met ons op.

Contact opnemen